Majlis Resepsi Zul & Intan 12.12.2010 Bangi

hello ladies~ fast update. kali ni majlis resepsi untuk Zul dan Intan di Bangi. tahun 2010 punye. baru berkesempatan nak update. kuikuikui. enjoy~

 

Advertisements
Categories: wedding | Leave a comment

ni baru profesional…tau tak??

hello ladies~ oit..oit..aku belum meninggal dunia ok. cuma sejak beberapa minggu ni aku agak sibuk dengan tugas-tugas harian. ya, aku tau. banyak lagi gambar yang belum di upload. sabar sikit ye.

aku sekarang sedang meng ‘admire’ seorang fotografer ni. best. mmg best. natural. macam orang putih. doakan aku dapat jadi macam abang ni satu hari nanti.

pasal tu la dulu aku pernah cakap, gajet pun memainkan peranan penting jugak. pengetahuan dan skil memang perkara utama. tapi gajet pun penting jugak bang oii.

bagi aku, gambar abang ni memang nampak mahal. bila gambar nampak mahal, so klien ko pun akan mahal jugak. dan gajet ko pun automatik akan jadi yang mahal2. kehkehkeh

tengok ni!!!

cantik? cantik kan?

tau pun cantik. ingatkan tak tau tadi. chehh. tu belum lagi tengok gambar wedding die lagi. hah..nak tengok? kalau nak tengok, masuk sendiri dalam page die. ade web page dan blog. kalau malas sangat, hah…klik kat SINI untuk web page. kalau nak tengok blog beliau, klik SINI…haihh..manje macam kucing.

pesanan: sukekannyieee???gandekannyieee

Categories: photo guru | Leave a comment

Majlis Resepsi Halim & Azrina 4.12.2010 Bora Ombak

hello ladies~ kali ini ada sikit gambar untuk resepsi halim dan azrina a.k.a kak onn. majlis ini diadakan kat Bora Ombak. majlis yang sempoi tapi meriah. makanan pun best.

dah beberapa minggu aku tak dapat nak upload apa2 gambar. sibuk sikit lah. bulan April ni insyaallah ade beberapa kawan-kawan yang memerlukan bantuan aku. harap2 semuanya berjalan lancar.

Categories: wedding | Leave a comment

Majlis Resepsi Afiq & Farah 27.11.2010 Tasik Titiwangsa

hello ladies~ esok raya. raya cina. atau lebih sopan lagi, tahun baru cina. tahun ni tak celebrate macam beberapa tahun lepas. sebab dah clash dengan awek amoi. biarlah…

ok, ni ada sikit gambar. hutang-hutang wedding yang lepas akan aku update sikit demi sikit. kali ni majlis resepsi Afiq dan Farah. cantik. wedding tepi tasik titiwangsa di waktu malam. dahsyat.

kali ini baru aku tau yang kamera aku tidak berapa mampu untuk keperluan-keperluan yang raja dahsyat macam majlis ni. tapi takpe. aku akan cuba fully utilized apa yang ada dulu.

babai. gong xi fa cai

Categories: wedding | Leave a comment

belajar mengurat dengan abang ajid jambu

sabtu 29012011 aku diamanahkan untuk merakam gambar majlis resepsi Hafiz dan Shaela. last minit job. x sempat bagitau cikgu adi pun. Shaela ni kawan lama di maybank. majlis berajalan lancar. tapi sedikit gerimis di penghujung.

sepanjang majlis, Abang Ajid Jambu tak habis2 mengajar cara-cara mengurat gadis. tapi aku tak ambik port langsung sebab aku fokus pada kerja. kehkehkeh

Categories: wedding | Leave a comment

Majlis pernikahan Afiq & Farah 26.11.2010 Ampang

hello ladies~ kali ini aku bawakkan sedikit gambar untuk majlis pernikahan Afiq & Farah. gambar tahun lepas jugak. kali ini aku hanya bersama Cikgu Adi. Ajid Jambu tak dapat ikut sebab ada hal lain.

ok lah. enjoy~

pesanan: mungkin aku akan fokuskan editing gaya camni dulu buat masa ni. dan aku juga akan cuba menerokai gaya editing yang baru setiap hari. harap2 kalian semua mendoakan kesejahteraan otak aku.

Categories: wedding | Leave a comment

Majlis Pertunangan Ezad & Syeeda 21.11.2010 Sungai Buloh

hello ladies~ bulan ni agak produktif. update kedua dalam bulan Januari. Majlis Pertunangan Ezad dan Syeeda yang bertempat di Sungai Buloh. malas nak taip panjang2. kat bawah ni ada sikit gambar untuk di jenguk dan ditengok. ya. memang sengaja aku edit macam-macam. sekian terima kasih. babai

Categories: wedding | Leave a comment

majlis resepsi rezaini & rhadiah – 31102010 – dewan merak kayangan

hello ladies~ maaf sebab dah lama sangat x update blog. kerja sekarang ni memang terlalu menyesakkan. PC kat rumah tu pun dah  lama x ON. harap2 gambar dalam HDD tu x berkulat. ni ada sikit gambar untuk tahun lepas 2010. ade beberapa lagi gambar yang masih terperam. tak dapat dipamerkan lagi. nasib baik lah aku ni tak berurusan terus dengan pengantin. kalau tak, sia2 je kena sumpah.

ok, di bawah ni ada sikit gambar untuk majlis resepsi Rezaini dan Rhadiah. tiada gambar outdoor sebab bateri kamera dah kong. siapa2 yang suka, terima kasih.


ramai yang bertanya-tanya tentang kerjaya fotografi aku. ada juga teman-teman rapat yang bertanya tentang harga dan tarikh. mana yang berjaya aku penuhi, tahniah. kepada sesiapa yang kecewa, mintak ampun banyak2. arahan kerajaan malaysia perlu diutamakan. kehkehkeh

Categories: wedding | Leave a comment

kawin kawan-kawan

intan & ijoy...bangi

hello ladies~ lama dah tak update blog bergambar ni. aku semak-semak balik, wedding dari hujung bulan 10 tak update lagi dalam ni. nanti kalau ada masa lebih, aku akan update ok?

terma “kawan-kawan kawin” dengan “kawin kawan-kawan” adalah berbeza. sapa2 yang boleh bezakan, sila terangkan di dalam ruangan komen. bukan untuk aku. tapi mungkin untuk kawan-kawan lain yang belum dapat bezakan. sebab aku sekarang sedang fikirkan tentang “kawin kawan-kawan”…

 

Categories: Uncategorized | Leave a comment

majlis pernikahan rezaini & rhadiah – 30102010 – masjid wilayah

hello ladies~ bertemu lagi dengan entri terbaru. kali ini majlis pernikahan pasangn Rezaini dan Rhadiah di Masjid Wilayah. penikahan ‘red carpet’ sebab di dewan nikah Masjid Wilayah, memang karpetnya berwarna merah. haha

ok la. ini ada sikit gambar yang sempat aku tunjukkan. enjoice~

Categories: wedding | Leave a comment

Blog at WordPress.com.