Uncategorized

oktober sampai april di

Advertisements
Categories: Uncategorized | Leave a comment

abang SKMM, jaga2 kau!!!

kepada abang SKMM yang salam aku masa kat angkasapuri tempoh hari, terima kasih dan selamat berkenalan. sebenarnya lepas kejadian tu aku terus bersemangat nak update blog ni. lagipun memang banyak lagi gambar2 yang belom sempat nak dimasukkan kat sini. tapi oleh kerana aku dah ngantuk dan tidur itu lagi best dari update blog, makanya aku tangguhkan dulu niat ni. untuk lu abang SKMM, lu memang legend…legend. nanti aku akan buat satu entri tribute untuk lu. lu tunggu…lu tunggu…

pesanan: brader SKMM, jangan lupa promote blog ni kepada makwe-makwe yang single dan ada cutting model…

Categories: Uncategorized | Leave a comment

tumpatkelantantumpatkelantan

lepas ni aku akan update sikit gambar siri penjelajahan bersama tok kaduk ke kelantan. jangan risau, dua2 blog akan aku update

Categories: Uncategorized | Leave a comment

kawin kawan-kawan

intan & ijoy...bangi

hello ladies~ lama dah tak update blog bergambar ni. aku semak-semak balik, wedding dari hujung bulan 10 tak update lagi dalam ni. nanti kalau ada masa lebih, aku akan update ok?

terma “kawan-kawan kawin” dengan “kawin kawan-kawan” adalah berbeza. sapa2 yang boleh bezakan, sila terangkan di dalam ruangan komen. bukan untuk aku. tapi mungkin untuk kawan-kawan lain yang belum dapat bezakan. sebab aku sekarang sedang fikirkan tentang “kawin kawan-kawan”…

 

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Create a free website or blog at WordPress.com.