demonstrasi

prewedding nana+zam

hello ladies~ lama dah x update. memang aku agak sibuk kebelakangan ini. sampai ade beberapa orang gadis yang ugut nak bunuh diri sebab aku tak dapat penuhi kehendak mereka untuk berdua-duaan di shopping kompleks.

kali ni ade satu gambar dari pre wedding sepupu aku. nanti akan aku upload lagi. kalau nak tengok, tunggu ek.


Categories: demonstrasi, wedding | Leave a comment

testing

Abang Ajid Jambu pernah ajar aku pasal mende ni “tesstingg…tessting one, two, three…testinggg…testtt…testtt”. pasal setting audio katanya. banyak gak dia explain. tapi satu haram pun aku tak ingat dah.

testing...

 

Categories: demonstrasi | 2 Comments

oktober yang bagus

hello ladies~ seperti biasa, aku makin sibuk. lagi-lagi dengan kerja yang bertangguh akibat bulan ramadhan lepas. aku masih berhutang 2 majlis resepsi untuk di upload dalam blog ini. dan aku masih sedaya upaya menyiapkan kedua2nya.

di bawah ini adalah hasil kerja yang aku sempat pelajari dan siapkan semalam. tutorial yang menarik dan berguna daripada http://blog.tepakbridal.com. sesiapa yang mempunyai masa terluang, boleh lah mencuba. percuma. betul~

kalendar dah menyelak ke bulan oktober. dan puasa pun dah berlalu. rasanya kelas bersama Cikgu Adi dan Abang Long Ajid akan bermula. dan aku sangat bersyukur. gembira. yeayyy!!!

ok lah. banyak lagi komen-komen di FB yang perlu di balas surat-surat yang perlu disiapkan. bai bai

pesanan: fotografik memang menarik. tapi aku belum mampu untuk menghadap kerumitannya. ahhh tinggalkan lah

Categories: demonstrasi | Leave a comment

Blog at WordPress.com.