abang SKMM, jaga2 kau!!!

kepada abang SKMM yang salam aku masa kat angkasapuri tempoh hari, terima kasih dan selamat berkenalan. sebenarnya lepas kejadian tu aku terus bersemangat nak update blog ni. lagipun memang banyak lagi gambar2 yang belom sempat nak dimasukkan kat sini. tapi oleh kerana aku dah ngantuk dan tidur itu lagi best dari update blog, makanya aku tangguhkan dulu niat ni. untuk lu abang SKMM, lu memang legend…legend. nanti aku akan buat satu entri tribute untuk lu. lu tunggu…lu tunggu…

pesanan: brader SKMM, jangan lupa promote blog ni kepada makwe-makwe yang single dan ada cutting model…

Advertisements
Categories: Uncategorized | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: