oktober sampai april di

Categories: Uncategorized | Leave a comment

i’m coming home

hello ladies~ ya, abang masih ada lagi ni haaa…bukannya merajuk atau uzur. tapi abang agak sibuk sejak kebelakangan ini. ok. abang malas nak cerita banyak sekarang ni. cuma nak tunjuk teaser untuk wedding kawan abang masa kat Maybank dulu. nama die Faizal Hasny @ Apai…nama bini beliau adalah Ismiza…

nanti abang akan letak banyak gambar lagi ye. ok bahbaiii

Categories: wedding | 1 Comment

mode : aktif

salam sejahtera semua. alhamdulillah, masih diberi kesempatan untuk mengupdate blog yang x seberapa ini. sebenarnya terlalu baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanyak (sila sebut dalam satu nafas) entri-entri perkahwinan yang masih tertunda untuk dimuat naik ke dalam blog ini. namun begitu atas kekangan, aku masih tak dapat nak meluangkan sedikit masa untuk berbuat apa-apa pada blog ini.

lagipun, masih banyak gambar2 wedding lama yang tersimpan di dalam PC dan belum sempat untuk dipindahkan kedalam MacBook. ya, aku dah guna MacBook Pro sekarang. jadi, jangan segan silu untuk tanya aku tentang pakej fotografi. kehkehkeh

ok, kali ini aku hanya nak upload sedikit gambar daripada 2 percutian lepas di Phuket dan Guangzhou. sebenarnya aku hanya nak mencuba layout baru blog ini dan hasil muat naik untuk gambar2 ber ‘resolusi’ rendah. aku nak sesuaikan dengan imej2 yang bakal aku muat naik kelak. sama ada layout ini boleh support atau tidak untuk imej ber ‘resolusi’ bawah 1000px.

let’s give it a try bebehh…haaa…korang jaga2…aku dah start speaking ni.

ini gambar dari phuket. 2 keping je dulu. kenapa sikit sangat? kan aku da kata tadi. yang ni cubaan je!!!…haihhh

ni dari Guangzhou pulak. cubaan jugak. hah??? Guangzhou tu kat mana???…kat China la bang. x belajar geografi ek???

 

Categories: jalan-jalan | Leave a comment

hello hello hellowwww

hai gadis-gadis semua. ya, aku masih hidup sebenarnya. cuma sedikit sibuk dengan urusan negara. menjelang tahun baru ini, eloklah kalau aku mula update semula entri-entri yang terlepas.

ini satu gambar dari wedding Farah dan Riz. Gambar-gambar lain akan menyusul kemudian


ini pula gambar dari majlis perkahwinan di Nilai Convention Centre. memang sengaja aku tak letak nama pasangan ni. bukan sebab lupa, tapi tak ingat.

dan ini, sedikit petikan dari album pre wedding sepupu aku.

ok. aku nak siap-siap ke mesjid dulu. dengar-dengarnya malam ni ada kuliah isya’…kehkehkeh

Categories: wedding | Leave a comment

abang SKMM, jaga2 kau!!!

kepada abang SKMM yang salam aku masa kat angkasapuri tempoh hari, terima kasih dan selamat berkenalan. sebenarnya lepas kejadian tu aku terus bersemangat nak update blog ni. lagipun memang banyak lagi gambar2 yang belom sempat nak dimasukkan kat sini. tapi oleh kerana aku dah ngantuk dan tidur itu lagi best dari update blog, makanya aku tangguhkan dulu niat ni. untuk lu abang SKMM, lu memang legend…legend. nanti aku akan buat satu entri tribute untuk lu. lu tunggu…lu tunggu…

pesanan: brader SKMM, jangan lupa promote blog ni kepada makwe-makwe yang single dan ada cutting model…

Categories: Uncategorized | Leave a comment

tumpatkelantantumpatkelantan

lepas ni aku akan update sikit gambar siri penjelajahan bersama tok kaduk ke kelantan. jangan risau, dua2 blog akan aku update

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Majlis Resepsi Ihsan & Finaz 25.12.2010

hello ladies~ kali ini update untuk Majlis Resepsi Ihsan & Finas yang berlangsung di Dewan SUK Selangor, Shah Alam. majlis ni berlangsung tahun lepas. tak ade kesempatan untuk upload ke dalam blog. apa2 pun, tahniah untuk kalian berdua. enjoice~

Categories: wedding | Leave a comment

Majlis Pernikahan Aizat dan Zaza 18.12.2010 Masjid KLCC

hello ladies~ bersempena dengan perasmian Unifi di rumah aku, makanya aku akan upload sikit gambar yang dah lama tertunggak. kali ini majlis pernikahan Zaza dan Aizat. duet dengan Cikgu Adi di Masjid KLCC. so, enjoiii

pesanan : ok. kalian semua yang nak kawin, dah boleh cuba2 untuk miss call aku.

Categories: wedding | Leave a comment

kak rock & nazri

siapa tak kenal kak rock, die memang kodi. siapa tak kenal kak rock, nampak sangat rumah die takde TV.

ok, ini baru permulaan. nanti aku upload gambar wedding yang best ini. pape pun, kak rock dengan abang nazri memang ROCK!!!

Categories: wedding | Leave a comment

prewedding nana+zam

hello ladies~ lama dah x update. memang aku agak sibuk kebelakangan ini. sampai ade beberapa orang gadis yang ugut nak bunuh diri sebab aku tak dapat penuhi kehendak mereka untuk berdua-duaan di shopping kompleks.

kali ni ade satu gambar dari pre wedding sepupu aku. nanti akan aku upload lagi. kalau nak tengok, tunggu ek.


Categories: demonstrasi, wedding | Leave a comment

Create a free website or blog at WordPress.com.